Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

29.2.08

Presentació del llibre Rusiñol a Sitges

La Fundació Ave Maria presenta anualment els seus comptes auditats al Govern de Catalunya. Enguany aquesta memòria va acompanyada d’un centenar de pàgines que parlen de la relació Rusiñol i Sitges. L’escrit està enriquit per reproduccions al color d’obra pictòrica basada en indrets i personatges sitgetans vistos per l’ artista. També s’hi adjunten transcripcions d’articles de Rusiñol que fan referència a la vila, uns textos esplèndids que a més estan il·lustrats per ell mateix.

L’ interès per Sitges no ens ha fet oblidar la importància que a la vida de l’artista, van tenir indrets com Olot, Granada, València, Mallorca o Aranjuez; i per tant, el text també fa referència a aquests indrets.

El treball que es presenta, és doncs, una síntesi de l’obra pictòrica de Rusiñol, la qual dona resposta planera a qüestions relacionades entre el pintor i l’art. Un tipus d’estudi que feia temps que es demanava a Sitges i a fora de la vila, i que ara, gràcies a la Fundació Ave Maria ha estat realitat.

La seva autora és l'escriptora sitgetana Isabel Coll.

L’acte tindrà lloc el divendres 29 de febrer de 2008, a les vuit de la tarda al Saló d’Or del Palau Maricel (c/ Fonollar).

Entrada gratuïta