Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

18.2.08

Capaces.org cumple un año


Felicitar a la web capaces.org que cumplen un año de información sobre la discapacidad. Impulsada por la Fundación para el Desarrollo Socioeconómico del Alto Aragón, la Coordinadora de Asociaciones de Personas con Discapacidad (CADIS Huesca) y con el patrocinio de Caja Inmaculada (CAI).


Con más de 15.000 visitas, han conseguido potenciar la integración laboral de las personas con discapacidad, poniendo énfasis en lo que las personas con discapacidad son capaces de hacer.


El portal informa mediante noticias que publica periódicamente y un boletín donde también se incluyen las ofertas laborales llega a más de un centenar de usuarios que se han interesado y que poco a poco van siendo más.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Blogger Daniel García Peris said...

Hola,

Gràcies per afegir-vos al llistat de blocs de la Penedesfera. Us agrairia que per a difondre i augmentar aquesta llista de la Penedesfera feu un link del vostre bloc cap a aquest llistat.

Així mateix us convidem a participar del grup Penedesfera a Facebook i a compartir notícies del Penedès al lloc de promoció de notícies El Nord del Penedès per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs.

Salutacions i felicitats pel bloc!

dilluns, 18 de febrer, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home