Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

28.1.08

Més aires de Carnaval a L'Espai

Dissabte passat ja vam arribar a ser 24 entre nois i noies i educadores i voluntaris. L'Espai gairebé ens quedava petit de tant guirigay com vam fer.

Un grup va començar un taller de canvi d'imatge i maquillatge i van quedar ben guapos i guapes. Un altre grup va continuar dibuixant. I els que tenien ganes de jugar van fer un Trivial mentre altres feien un torneig d'escacs.

Agrair un cop més, la col·laboració de la Míriam, el Juanma, l'Àlex i el Cristian que van dedicar-nos una bona estona de la seva tarda de dissabte. També agrair a TV Maricel que ens feu arribar el DVD de la Rua de l'Extermini de l'any passat, cosa que va servir per animar la tarda, ambientar-nos i augmentar el soroll que feiem entre tots plegats.

Etiquetes de comentaris: