Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

4.2.08

Dissabte de Carnaval

Dissabte, valents nosaltres, vam sortir a passejar. Èrem menys nois i noies de l'habitual però amb tants voluntaris i voluntàries com vam tenir vam fer una bona colla. Ens ho vam passar força bé tot i la pluja que va intentar aixafar-nos la guitarra.

Ens vam reunir al Prado i vam baixar al Cap de la Vila però com que encara no hi havia ni la xaranga vam entrar a l'Hort de Can Falç on ens van visitar el Carnestoltes i la Drag Queen, a més de diversos personatges del seu seguici. Desprès voliem tombar carrer Parellades avall però ens va enganxar la pluja així que vam fer camí cap al Retiro on vam tenir la sort d'enganxar una banda assajant, així que ja ho vam tenir tot.

Agrair, com en cada sortida la presència de voluntaris, que en aquest cas van ser moltíssims: les dues Carmes, la Rosi, la Dolors, el Juanma, el Jaume, la Carolina, el Dani, la Míriam que continua venint tot i esperar el nou contracte i el Cristian.

Per un altre any intentarem que sigui el Carnestoltes que pugi a veure'ns tot i que també està bé veure l'ambient atapeït del poble.

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Blogger flachu said...

hola!!! tambien he vivido un domingo de carnaval en vilanova con los muchachos y muchachas de la fundacion Ave Maria, super guay todos disfrutamos adaptandonos a la lluvia.
Me encanta poder compartir estas fiestas con ellos...que siga asi

divendres, 08 de febrer, 2008

 
Blogger Sitges Capaç said...

Cuando quieras estás invitada a uno de nuestros saraos :).
Un abrazo

dilluns, 11 de febrer, 2008

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home