Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

18.1.08

Suport a Òscar Pistorius


Òscar Pistorius és un atleta sudafricà que va nèixer sense peronés. Quan tenia 11 anys la seva familia va decidir amputar-li les cames però gràcies a la seva tenacitat i el suport familiar l'Òscar ha aconseguit unes cames de fibra carboni que l'han permés competir amb els millors atletes.

Però ara el Comité Olímpic Internacional i l'Associació Internacional de Federacions d'Atletisme (IAAF) li han desmuntat els seus somnis. Després de diversos estudis fets a Roma i a la Universitat de Cologna en que l'Òscar va competir amb atletes sense discapacitat han arribat a la conclusió que la seva discapacitat li suposa un avantatge respecte els seus competidors sense discapacitat. I per aquest motiu l'han condemnat a continuar competint als Paralímpics.

Des del nostre modest blog volem donar-li suport a l'Òscar i a la seva lluita per fer una vida el més normalitzada possible.

Etiquetes de comentaris: