Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

21.1.08

S'acosta Carnaval a L'Espai de Trobada

A poc a poc anem introduïnt els aires de Carnaval a L'Espai de Trobada. Dissabte passat, els nois i noies que van venir van poder gaudir d'un taller de màscares, cada un a la seva mida. Uns van pintar, altres van retallar o enganxar-hi perles de colors diversos. I finalment, amb el resultat vam fer un cartell de Carnaval que servirà per ambientar-nos durant aquestes dates.

A més, la Tere va començar a buscar-nos idees per la disfressa i sembla ser que tornarem a fer de gatets, en aquest cas gatassos doncs l'animal escollit té nom propi: Garfield. Quan les tinguem fetes, en mostrarem el resultat.

Agrair altre cop als voluntaris la seva presència i suport. Aquest dissabte van venir l'Àlex, en Juanma, el Cristian, la Maite i la Míriam.

Etiquetes de comentaris: