Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

14.1.08

Dissabte de cinema


Dissabte passat els nois i noies de L'Espai de Trobada van tenir l'oportunitat d'observar alguns dels curts guanyadors de les diverses edicions de Súbete al Corto per tal d'anar ambientant-nos i submergir-nos amb ganes en el projecte de cinema. Alguns amb més gràcia que altres, però tots els curts ens van agradar força. Esperem que el nostre tingui tanta força com els que vam veure. O més!

També, com que s'acosta Carnaval, vam estar pensant quina disfressa ens agradaria fer-nos aquest any tot i que no tenim clar si deixar que aquest any cada un mostri la seva creativitat. Encara hi donem voltes. Dissabte que ve serà decissiu.

Un cop acabat el cine, i mentre alguns berenavem, el Jaume, el Fernando i el Juanma van fer unes aferrissades partides d'escacs, tot i que es van quedar amb ganes d'acabar l'ùltima.

També volem agrair la col·laboració del Jaume, l'Àlex, el Juanma i la Míriam (que va venir com a voluntària ara que ja no està contractada).

Etiquetes de comentaris: