Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

14.12.07

El Consell dels Infants escull com a projecte un Pla sobre Discapacitat


El Consell d’Infants de Sitges, l’òrgan de participació del sector més jove de la població, que aquest curs 2007-2008 arriba a la seva cinquena edició va celebrar el passat 21 de novembre la seva primera reunió.

En aquesta primera sessió, els consellers i conselleres van triar el dia de celebració de les reunions, l’hora i el tema que s’aniria desenvolupant durant aquest any. Així doncs, es va acordar que les reunions seran el tercer dimarts de cada mes a les 18 hores i que el tema escollit per aquest curs seria la redacció d’un Pla per a Discapacitats, després de molts suggeriments i d’una votació entre els tres temes finalistes com l’Aquàtic, les voreres i murs de la vila i, el finalment escollit, Pla per a discapacitats.
Des del Servei Sitges Capaç ens agradaria felicitar aquests nois i noies per la sensibilitat que demostren envers totes les persones.

Etiquetes de comentaris: ,