Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

8.1.08

Les activitats durant el Nadal i ... un trist comiat

Durant aquests Nadals, potser més tranquils que altres èpoques entre colònies, vacances amb la familia i alguna malaltia, hem fet les felicitacions per tots els nostres familiars, galetes de Nadal (gràcies a les nostres voluntàries la Carme, la Dolors i la Rosi), un tomb pel mig de Sitges observant pessebres fins que ens va enganxar una tempesta i també vam tenir un dia de llufes i bromes.

El que no ens sembla tanta broma és el comiat que van fer divendres 4 de gener tots els nois i noies que hi havia a L'Espai. De moment s'ha acabat el contracte de la Míriam i ara només quedem la Vicky i l'Anna per estar amb els 23 nois i noies que hi ha apuntats a L'Espai, fer d'acompanyants del transport de Creu Roja i tot el que faci falta.

Només esperem que aquesta situació sigui temporal i torni la Míriam el més aviat possible. Des d'aquí, l'enyorem molt.

Etiquetes de comentaris: