Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

30.11.07

Commemoració del Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat

El proper dissabte dia 1 de desembre commemorant que el proper dilluns 3 és el Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat el Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges convoca a tots els ciutadans de Sitges a l'acte d'entrega del Premi Sitges Capaç. A la vegada també s'inaugurarà l'exposició de pintures de l'artista sitgetà i company de L'Espai de Trobada, Toni Molina.

El Premi Sitges Capaç s'entregarà a una empresa o entitat que sense estar especialment vinculada al món de la discapacitat hagi fet alguna acció per tal de millorar la qualitat de vida d'aquestes persones. Tot i que el jurat ha decidit, la decisió romandrà secreta fins el proper dissabte 1 de desembre a les 19 hores quan la Regidora d'Acció Social, Consum i Salut Pública desvetllerà el secret.

Etiquetes de comentaris: ,