Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

27.11.07

Dissabte a L'Espai... excursió


Dissabte 24 de novembre els nois i noies de L'Espai de Trobada acompanyats d'alguns voluntaris vam poder gaudir d'un dia d'excursió. Vam anar a L'Aquàrium de Barcelona i vam aprofitar per dinar al Maremàgnum.

Tot i la por que va passar la Luisina davant de les morenes, l'excursió en general va anar força bé i tots en vam sortir molt contents. Fins i tot vam passar per l'estomac d'una balena i vam recòrrer el passadís de fons marí on vam veure molts taurons i forces mantes. Al Toca-Toca el Nacho va gaudir del gel i l'aigua i casi va tocar una manta. La Marta va aprofitar per enganxar-se bé als vidres i observar de ben a prop els peixos. I un dels nostres artistes, el Toni, només feia que dir que aquella visita li recordava imatges de móns fantàstics i que l'inspirava per crear noves obres.
Esperem tenir aviat les fotografies del Fernando per il·lustrar la nostra visita ja que fou el que més fotografies va fer de les activitats i dels peixos.

Etiquetes de comentaris: