Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

9.11.07

L'Ajuntament de Sitges impulsa una xarxa de serveis d'atenció a persones amb discapacitat a través d'internet

Des del Servei Sitges Capaç de l’Àrea d’Acció Social, Salut Pública i Consum de l’Ajuntament de Sitges es vol impulsar una xarxa de comunicació en català i castellà amb tots els serveis municipals d’atenció a les persones amb discapacitat interessats en la proposta.

Amb la idea de compartir informacions, projectes recursos i impulsar el coneixement dels diferents tècnics municipals s’ha obert un espai gràcies a Yahoo! Groups que permet, a més d’enviar correus electrònics automàticament a tots els inscrits, compartir fotografies, agendes, anuncis d’actes i arxius entre d’altres possibilitats.


Tots els tècnics interessats a inscriure’s-hi poden fer-ho a través d’aquesta pàgina web
http://es.groups.yahoo.com/group/xarxa_discapacitats/join
o bé enviant un correu en blanc a:
xarxa_discapacitats-subscribe@yahoogroups.com

Per a més informació:
Anna Serra i Vidal
sitgescapacitat@yahoo.es i 93 811 38 46

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

pues a ver si empezáis con algo tan simple como que los avisos a los bomberos y a la policía local se puedan hacer por sms para las personas con dificultades para la comunicación oral. Seríais los primeros hasta que de una vez por todas en los 112 se puedan enviar sms, e-mail e incluso puedan establecerse videoconferencias con traducción en lengua de signos incluida. O incluso mandar fotografías (imagina que ves un incendio pero no sabes donde es y mandas una foto del incendio donde se ve detrás un monumento o algo así) Eso sería un puntazo, como que el-la regidor-a se subiese a una silla de ruedas y recorriese la ciudad e incluso tratase de hacer su vida ordinaria por un día en silla de ruedas.

diumenge, 11 de novembre, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home