Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

1.10.07

Premi Sitges Capaç d'Accessibilitat


Com en anys anteriors, es convoca el III Premi Sitges Capaç d'Accessibilitat amb algunes novetats.


Amb aquest premi volem premiar entitats o empreses que sense estar especialment vinculades al món de la discapacitat han fet alguna acció per millorar la qualitat de vida o la situació sòciolaboral d'aquestes persones.


Ens agradaria que totes les persones de Sitges o de fora que tinguin alguna idea al respecte ens presentin els candidats que ells i elles considerin més addients. Per això us animem a tots i totes a presentar mitjançant la OAC les candidatures que més us agradin.


Aquestes són les bases per l'any 2007:


PRIMERA.- ENTITAT CONVOCANT I FINALITAT DEL CONCURS:


1. La convocatòria del present Concurs l’efectua el Servei Sitges Capaç d’Accessibilitat de l’Àrea d’Acció Social, Consum i Salut Pública l’Ajuntament de Sitges, amb la col·laboració de la Fundació Caixa Sabadell.

2. La seva finalitat és fomentar la sensibilització social en temes relacionats amb la discapacitat i l’accessibilitat.


SEGONA.- OBJECTE DEL CONCURS:

1. L’objecte del Concurs és premiar les accions fetes a Sitges adreçades a millorar la qualitat de vida i la integració sòciolaboral de les persones amb discapacitat.


TERCERA.- PROCEDIMENT


1. Presentació dels candidats al Servei mitjançant l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sitges. El termini de presentació de candidatures començarà l’1 d’octubre i acabarà el 23 de novembre.

2. Resolució: El Jurat emetrà el seu veredicte la setmana que s’inicia el 26 de novembre.

3. Comunicació: El Servei Sitges Capaç d’Accessibilitat comunicarà als guanyadors la seva condició i els convidarà a l’entrega de premis.

4. Lliurament de premis: El premi es lliurarà durant un acte que tindrà lloc el 3 de desembre al Retiro, commemorant el Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat.

QUARTA.- CANDIDATURES

1. Pot ser candidat qualsevol persona, entitat o empresa vinculada a Sitges i sense estar especialment vinculada al món de la discapacitat que amb la seva tasca personal o laboral hagi contribuït a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

2. Pot presentar la candidatura qualsevol persona de Sitges mitjançant un escrit adreçat al Servei Sitges Capaç d’Accessibilitat que es presentarà a l’OAC.

3. En queden excloses persones, entitats o empreses vinculades d’alguna manera a les entitats membres del jurat i a l’Ajuntament de Sitges.

CINQUENA.- JURAT

1. Composició: El Jurat estarà integrat per un representant de les entitats vinculades al món de les discapacitats (Fundació Ave Maria, Fundació Omega, Fundació La Granja, AMIS, Creu Roja, Mancomunitat per a l’Atenció de Discapacitats Psíquics del Garraf i ONCE Vilanova), un representant de la Fundació Caixa Sabadell i la Regidora Presidenta de l’Àrea d’’Acció Social, Consum i Salut Pública.

2. Els acords s’adoptaran per majoria simple.

SISENA.- PREMI

1. El Jurat atorgarà un premi de 1.200 Euros concedit per Fundació Caixa Sabadell.
Aquest import s’estableix que haurà de revertir en tasques o accions que contribueixin a millorar la qualitat de vida o la integració sòciolaboral de les persones amb discapacitat del nostre municipi o les que el visitin.

Etiquetes de comentaris: