Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

21.10.07

Festa grossa a la IV Trobada d'entitats vinculades al món de la discapacitat de la comarca del Garraf

Dissabte passat, 20 d’octubre ens vam reunir a l’Hort de Can Falç unes 80 persones relacionades amb les diferents associacions i entitats que treballen a favor de les persones amb discapacitat a la comarca del Garraf. Entre aquestes entitats cal destacar: Mancomunitat per a l’Atenció dels Discapacitats Psíquics de la comarca del Garraf (TEGAR), Fundació Ave Maria, Fundació Omega, Associació Suport, Plataforma per a l’Escola Inclusiva, Associació de Minusvàlids de Sitges (AMIS) i evidentment, els nois i noies de L’Espai de Trobada.

L’acte amb el lema "Tornem-hi" fou organitzat per aquest servei Sitges Capaç amb el patrocini d’Obra Social Caixa Sabadell. Gràcies a la música de la SitJazz Band i la deliciosa i espessa xocolata desfeta i la coca, els nois i noies van gaudir d’una tarda de gatzara, com podeu observar en aquest vídeo gravat per un dels participants.

El video estrena una nova activitat de L'Espai de Trobada de la que us anirem parlant a poc a poc i que culminarà amb la realització d'un curt de ficció protagonitzat pels nois i noies i un documental sobre el procés. Gràcies al Jaume per editar-lo i enviar-nos-el tan ràpid!


Etiquetes de comentaris: ,