Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

4.10.07

Ens han visitat...

L'Espai de Trobada ha rebut la visita del cicle formatiu de grau mig d'Atenció Sociosanitaria de l'Escola del Sagrat Cor de Barcelona. Hem gaudit d'un intercanvi on els alumnes s'han endut informació del nostre Servei i ells ens han ofert un mural dedicat als nois i noies de L'Espai de Trobada ja que avui no estaven al centre. Esperem que alguns d'ells se sentin prou motivats com per venir a veure'ns algun dissabte i així posar cara als noms que avui han après, com Joan, Jaume, Leire, Graciela, Luisina, Pere, Edu, Manolo, Wiozna, Maite, Elisa, Bàrbara, Marta...Esperem continuar col·laborant tant amb aquesta escola com amb d'altres interessades en conèixer el nostre col·lectiu. Creiem que un bon grup d'aquests nois/noies han marxat amb ganes d'aprofundir més en el coneixement del món de les discapacitats.


Etiquetes de comentaris: ,

3 Comments:

Anonymous feliciz said...

Moltes grácies per haver-nos donat l'oportunitat de coneixer el vostres esplai i de haver-nos fet gaudir d'un gran moment. Espero que la gent s'animi ha ajudarvos amb els vostres nens: la leire, el joan...

Espero k la vostre pelicula us sorti molt bé i arrivi al cor de la get de sitges i d'altres pobles o ciutats.

MOLTES GRACIES PER EL LLIBRE, QUE PER CERT ES MOLT BÓNIC

UN PETÓ D'UNA ALUMNA DE 1r DE TASS
DEL COL·LEGI SAGRATS CORS

divendres, 05 d’octubre, 2007

 
Anonymous Anònim said...

gracies per a tot

divendres, 05 d’octubre, 2007

 
Blogger Sitges Capaç said...

Gràcies a vosaltres! Ha estat un plaer tenir-vos a l'Espai.
Esteu convidats a tornar quan vulgueu.
Una abraçada,

Vicky i Anna

dimarts, 09 d’octubre, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home