Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

18.10.06

Conclusions del Cicle de Curts protagonitzats per persones amb discapacitat


Ja s’ha acabat l’estiu i amb ell el Cicle de Curts Protagonitzats per Persones amb Discapacitat que s’han emès tots els dilluns de juliol, agost i setembre a TV Maricel. Per finalitzar el cicle, des del Programa L’Accent es vol oferir una visió global sobre com es treballa amb persones amb discapacitats i les capacitats que aquestes persones despleguen quan tenen la possibilitat de tenir un públic al davant.

Partint de l’entrevista amb Salva Cuéllar, codirector de l’escola de teatre TracArt que treballa amb el Projecte Èpsilon un grup de teatre inclusiu de la comarca es van integrant diferents aportacions: educadors que han participat en el Cicle de Curts presentant algun dels seus com ara en Josep Maria Rius, professor de l’Escola d’Educació Especial Can Rigol i Dídac Soler, educador del Centre Ocupacional Sínia. També hi intervé el Regidor de Benestar Social i Sanitat, Sr. Joaquim Millan i finalment, no podia faltar l’opinió d’una persona discapacitada que d’aquí a poc serà protagonista d’un curt realitzat pels nois i noies de L’Espai de Trobada, en Joan Carmona un jove discapacitat de Sitges que mitjançant un commutador es pot comunicar amb tothom i explicar les seves idees i propostes.

Des del Departament Sitges Capaç d’Accessibilitat ens felicitem per l’èxit del Cicle així com de les aportacions que ens han fet persones que treballen la discapacitat des de diferents àmbits i que han coincidit en projectes relacionats amb les arts visuals i escèniques. I aprofitem també aquest espai per donar les gràcies a l'Associació APCA d'Alacant que gràcies al seu festival Súbete al Corto han fet possible aquest Cicle de Curts.

Així doncs podreu veure L’Accent avui dimecres a les 21.30 i a les 23 hores i demà dijous a les 15.30 i a les 18 hores.

Etiquetes de comentaris: ,