Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

16.10.06

III Trobada d'entitats vinculades al món de les discapacitats


Per tercer any consecutiu des del Departament Sitges Capaç d’Accessibilitat estem organitzant la Trobada d’entitats vinculades al món de les discapacitats. Amb aquesta trobada pretenem oferir un marc lúdic i festiu en què nens, nenes, nois i noies de la comarca del Garraf es coneguin i es retrobin i els educadors puguin establir llaços que els permetin realitzar altres activitats conjuntes.

El proper dissabte 21 d'octubre, de 17 a 19 hores a l'Hort de Can Falç hi haurà bona música i ambientació gràcies al grup d’animació Endorfina i una xocolata desfeta per llepar-se’n els dits.

Esperem que l’èxit sigui tan gran o més que l’any passat i que tots els participants en surtin ben contents. És important doncs que ens confirmeu l’assistència per tal de no deixar ningú sense el seu got de xocolata i uns quants melindros per sucar.

Podeu confirmar-la per correu electrònic sitgescapacitat@yahoo.es o bé per telèfon al 938949494.

Us hi esperem a tots!!!!


Etiquetes de comentaris: ,