Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

9.10.06

Celebrat el III Concurs de Pintura Ràpida Sitges Capaç


Per tercer any consecutiu, el passat dissabte 7 d’octubre es va celebrar el Concurs de Pintura Ràpida Sitges Capaç amb el tema “Els discapacitats poden fer moltes coses”. Amb una participació força elevada, una seixantena de nens i nenes entre dos i dotze anys van voler aportar amb el seu dibuix visions força diferents sobre la discapacitat.

Com en anys anteriors, el concurs s’ha realitzat gràcies a l’aportació econòmica de Caixa Sabadell. Art Bonaire va contribuir en la concessió dels premis i Chocolates Lacasa va oferir xocolatines per a tots els participants.

El jurat format pel Regidor de Benestar Social i Sanitat, Sr. Joaquim Millan, la Regidora de Cultura i Educació Àngels Parès, una artista de Sitges, Anna Sutil, una representant de Caixa Sabadell Carla Delgado i una representant del Departament Sitges Capaç, Marta Betran van concedir tres premis:

Primer premi: Randy Mensalter de 7 anys, estudiant de l’Escola Maria Ossó.
Segon premi: Clàudia Larumbe de 6 anys, estudiant de l’Escola Els Costarets de Sant Pere de Ribes.
Tercer premi: Paula Martínez, de 7 anys, estudiant de l’Escola Esteve Barrachina.

Etiquetes de comentaris: