Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

21.7.06

Cicle de Curts fets per persones amb discapacitat a TV Maricel


Gràcies a la col·laboració amb el Departament de Comunicació i Premsa, el passat dilluns dia 3 de juliol es va iniciar a les 11 de la nit el Cicle de Curts fets per persones amb discapacitat a TV Maricel. La selecció de curts surt dels guanyadors i finalistes de les tres edicions de Súbete al Corto Festival de Curts organitzat per l’Associació de Paràlisi Cerebral APCA Alacant.

El Cicle està patrocinat per Fundació Caixa Sabadell que ja fa tres anys que patrocina les nostres activitats de sensibilització. L’objectiu del nostre Departament és demostrar que les persones amb discapacitat tenen moltes habilitats i que se les ha de valorar en positiu. D’aquesta manera pretenem sensibilitzar la població per què valorin capacitats i habilitats de les persones discapacitades.

Els curts s'emeten cada dilluns a les 11 de la nit fins el 25 de setembre.

De moment s'han emès:

3 de juliol. El tutelado. Guanyador de la primera edició de Súbete al Corto explica en clau d'humor la vida quotidiana d'un noi que viu en un pis tutelat i contraposa la realitat amb els seus anhels.
10 de juliol. Tango, ¿bailas muñeca? Vídeoclip molt bonic visualment en que s'aconsegueix introduir una cadira de rodes en una cançó creada especialment per l'ocasió mentre la resta de nois del centre observen i fan de clients del bar on transcorre l'acció.
17 de juliol. Milton. Un curiòs personatge apareix a diverses feines i sempre hi fica la pota.

Etiquetes de comentaris: ,