Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

4.10.06

Sensibilització dels més petits


Encara hem de parlar de sensibilització. Mala senyal quan un problema social necessita fer-se visible per què la gent l'accepti i el tracti amb respecte. Esperem que poc a poc sigui necessària menys sensibilització i que l'acceptació ja vingui donada dins la mateixa societat.

No obstant, les noves tecnologies ens ofereixen noves eines de sensibilització que hauríem de poder aprofitar tant a casa com a l'escola.

L'eina que volem comentar avui són els Tallers de la Web Educàlia, de l'Obra Social de La Caixa que podeu veure aquí. Cal buscar l'opció Capaços de jugar. Esperem que els nens vagin aprenent a parlar amb les mans, a caminar sense cames o a veure amb les orelles. O almenys que siguin capaços de respectar aquells qui ho fan de la mateixa manera que respecten a tots els seus amics.

Una altra eina, que també pertany a Educàlia és el Taller de creació de Flyers sobre la discapacitat que podeu veure aquí. Curiosos, sans, amb idees i molt cooperatius es mostren els joves que hi han col·laborat. Animeu a fills, amics, alumnes a participar-hi i cada cop haurem de parlar de menys sensibilització....

Etiquetes de comentaris: