Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

2.10.06

Concurs de Pintura Ràpida: "Les persones amb discapacitat són capaces de fer moltes coses"

El proper dissabte 7 d'octubre se celebrarà el III Concurs de Pintura Ràpida Sitges Capaç amb el lema “Les persones amb discapacitat són capaces de fer moltes coses”.

Adreçat a tots els nens i nenes de primària que hi vulguin participar, amb tècnica lliure. Us esperem a tots el dissaabte 7 d’0ctubre des de les 11 hores fins les 13 hores al Passeig de la Ribera, davant la Platja de la Fragata.

L'entrega de premis es farà a les 13.30 hores al mateix lloc. Com cada any, els premis són cedits per Art Bonaire, un col·laborador habitual dins dels nostres projectes. A més, tots els participants s'enduran petits obsequis dels nostres col·laboradors Caixa Sabadell i Chocolates La Casa.

Per més informació podeu connectar amb Anna o Marta al telèfon: 938949494 o al correu electrònic sitgescapacitat@yahoo.es

Hi esteu tots convidats!!!

Etiquetes de comentaris: