Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

2.10.06

S'inicia el II Curs de Llengua de Signes Catalana

Avui dilluns 2 d’octubre s’inicia el II Curs de Llengua de Signes Catalana organitzat pel Departament Sitges Capaç d'Accessibilitat degut a la gran demanda que va tenir el primer curs finalitzat el mes de juny passat. El curs té una durada de 12 sessions que s’allargaran fins el proper 18 de desembre cada dilluns al local del Departament Sitges Capaç, carrer Pilar Franquet, número 8.

Amb aquest curs pretenem donar eines a persones que treballen tant a l’Ajuntament com a les entitats i als negocis de la vila fent atenció al públic per tal que puguin atendre correctament les persones sordes que els facin alguna consulta.

Com en l’anterior ocasió, els professionals d’APSO són els encarregats de la docència. A partir d’exercicis pràctics, sessions de vídeo o gravacions dels mateixos participants, acabaran les sessions tenint nocions bàsiques de comunicació amb persones sordes.

Etiquetes de comentaris: ,