Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

20.3.08

UGT Catalunya ha aprovat per majoria absoluta convocar una vaga indefinida dels treballadors del sector de la dependència

UGT assegura que s'ha vist oblidada a prendre aquesta mesura en el context d'una situació límit a la que s'ha arribat després del boicot continu a la signatura del primer conveni català de la dependència per part de les dues patronals majoritàries Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) i Unió Catalana d'Hospitals. SEgons el Sindicat aquest conveni milloraria substancialment les condicions laborals en que es troben 30.000 treballadors que formen part d'aquest sector.

El sindicat defensa com a prioritari que cap salari estigui per sota els 1000 euros (actualment el sou d'auxiliar de residència és de 820 bruts) i l'establiment d'uns mínims de formació reglada per tots els treballadors del sector.

Els treballadors mostren la seva preocupació per la manca de places públiques ja que actualment només hi ha 17 residències públiques en tota Catalunya i la resta són privades o concertades.

Etiquetes de comentaris: