Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

4.12.07

Celebració del Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat

El passat dissabte 1 de desembre es va fer entrega del Premi Sitges Capaç. En un acte commemoratiu del Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat es van aplegar una centena llarga de persones a la Sala d’Actes del Retiro per aplaudir els premiats.

L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde, la Regidora d’Acció Social, Consum i Salut Pública, una representant de Caixa Sabadell i el President del Retiro que van adreçar unes paraules al públic.

Els quatre candidats al Premi Sitges Capaç d’enguany van ser: L’Escola de Vela Adaptada, en David Moncasi per la seva pel·lícula “La muñeca del espacio”, El Retiro i L’Entitat Tutelar del Garraf.

Tot i que el jurat va valorar molt positivament totes les candidatures, el Premi finançat per Obra Social de Caixa Sabadell recaigué en L’Entitat Tutelar del Garraf. El jurat va valorar sobretot que és una entitat de nova creació i necessita recolzament. També s’atorgà una Menció Honorífica a La Societat Recreativa El Retiro per la seva capacitat d’acollida i la seva sensibilitat envers el tracte a les persones amb discapacitat.

Paral·lelament també es va inaugurar l’exposició de quadres i aquarel·les de l’artista sitgetà i company de L’Espai de Trobada, Toni Molina. L’exposició romandrà oberta fins abans de Nadal.

Els nois i noies de L’Espai de Trobada també hi van voler dir la seva així que la Marta Domínguez Carbonell fou anomenada portaveu i llegí un petit text en nom de tots i totes que fou molt aplaudit.

Etiquetes de comentaris: ,