Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

1.8.07

Ja era hora! Les companyies aères no podran rebutjar els passatgers amb mobilitat reduïda


El passat 26 de juliol va entrar en vigor la primera part del Reglament (CE) núm. 1107/06, aprovat al juliol del 2006, que estableix un marc jurídic per garantir la no-discriminació en l'accés als serveis de transport aeri a les persones amb mobilitat reduïda (disminuïts físics, persones grans, deficients auditius, deficients visuals, com també persones amb deficiència mental).

Des de l'inici de l'aplicació d'aquest Reglament les companyies aèries o les agències de viatge no podran rebutjar les reserves o l'embarcament motivats per una deficiència o la mobilitat reduïda de qualsevol persona.

El 26 de juliol de 2008 entraran en vigor les dues altres disposicions del mateix Reglament i les companyies aèries hauran d'oferir diversos serveis com ara el transport gratuït de les cadires de rodes o dels gossos pigall.

Etiquetes de comentaris: