Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

3.8.07

Aquesta setmana a L'Espai....


Ja hem començat les activitats d'estiu amb una de freda i una de calenta.

La calor apreta i a L'espai sense aire acondicionat i un ventilador completamente insuficient suem de valent. I just el dia que teniem previst anar a la platja la bandera groga i el vent ens van impedir gaudir com hauriem volgut.

No obstant l'estiu també ens ha fet conèixer la Sílvia, que col·labora amb les monitores i ens ajuda a treballar el nostre cos, a conèixer-nos millor i a moure'ns dins la mesura de les nostres possibilitats.

Dimecres dia 1 vam començar un mural de l'estiu que anirem ampliant al llarg de tot aquest mes. Dimarts 2 haviem d'anar a la platja però les condicions climatològiques ens ho van impedir, per tant vam aprofitar per remullar-nos a la petita terrassa que tenim a L'Espai i desprès vam fer alguns exercicis de reconeixement del cos amb l'ajuda de la Sílvia. Avui divendres hem començat a pintar les samarretes de Festa Major i hem acabat amb una sessió força relaxant gràcies a la Sílvia.

Etiquetes de comentaris: