Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

10.8.07

Una altra setmana a L'Espai

Ha passat una altra setmana i ja gairebé tenim pintades totes les samarretes de Festa Major. Dilluns i dimecres la Tere s'hi va dedicar de valent. Dimarts i dijous altre cop vam anar a platja. Tot i que dimarts el dia no va acompanyar gens... se'ns va posar a ploure a mig matí!!! Gràcies als toldos del Sausalito no ens vam mullar gaire.

La resta de la setmana, amb la Sílvia, hem continuat coneguent el nostre cos i fent-nos massatges. També ens hem posat una mica a la pell del Nacho i hem jugat a la gallineta cega per intentar endevinar amb els altres sentits qui són les persones que tenim al voltant. Divendres vam aprofitar per col·locar tot el nou material que ens ha anat arribant i jugar amb algunes de les novetats com les pilotes sonores. També va tornar a aparèixer la febre dels collarets i la Marta ens en va fer un que gairebe donava tot el tomb a la taula.



Etiquetes de comentaris: