Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

30.7.07

Aquest estiu mulla't!


Tens alguna cosa planificada per aquest estiu? Perquè voldriem proposar-te que unissis les teves mans a les de L’Espai de Trobada.

Els nois i noies de L’Espai de Trobada som un grup de gent de Sitges amb diferents discapacitats que ens trobem els dissabtes durant l’any i de dilluns a divendres durant el Nadal, la Setmana Santa i l’Agost fins a Festa Major per fer diferents activitats: tallers, sortides etc.

Aquest mes necessitem la teva ajuda per anar a la platja els dimarts i dijous 2, 7, 9 , 14, 16 i 21 d’agost.

Si vens, coneixeràs nois i noies amb múltiples discapacitats que no els impedeixen fer tot de coses, amb moltes ganes de conèixer-te i d’explicar-te infinitud de coses. Podràs ajudar a banyar als nois i noies amb problemes de mobilitat utilitzant una cadira amfíbia i et sentiràs útil.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 8 11 38 46, el mòbil 607 97 09 32 o el correu electrònic sitgescapacitat@yahoo.es

Etiquetes de comentaris: ,