Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

18.6.07

Espavilats


Com sempre, feta la llei feta la trampa. Aquesta setmana es comença a fer les valoracions de les persones amb greu discapacitat per aplicar la Llei de la Dependència i ja hi ha uns quants espavilats que intenten treure diners de les famílies més necessitades.


Ens han arribat un parell d'informacions que cal difondre:


Les famílies a qui s'hagi de realitzar una valoració primer rebran una trucada de la Generalitat per confirmar l'hora de la visita. La persona que vingui a casa estarà degudament acreditada i portarà el full de sol·licitud que la familia va omplir per demanar aquesta valoració.


Si qualsevol persona es presenta a la vostra llar i fent-se passar per un funcionari de la Generalitat us demana diners per a realitzar la valoració ja podeu trucar la policia perquè és un engany. Mai no us han de demanar diners per a realitzar la valoració del grau de dependència. és un servei gratuït.


Esperem que aquestes notícies es difonguin el més ràpidament possible i no hi caigui ningú.