Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

6.6.07

Targeta d'aparcament per a persones amb disminució


Des de fa uns dies ja es pot sol·licitar la targeta d'aparcament per a persones amb disminució al nostre local situat al Carrer Pilar Franquet número 8 de Sitges. L'horari d'atenció al públic és de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

La targeta d'aparcament per a persones amb disminució és el document acreditatiu del dret de les persones que tenen mobilitat reduïda i d'aquelles que com a titular no conductor tinguin una agudesa visual bilateral igual o inferior a 0,1 amb correcció, o reducció concèntrica del camp visual igual o inferior a 10 graus.

Serveix per aparcar tant a espais reservats exclusivament per a persones amb discapacitat així com a qualsevol lloc de la zona blava sense abonar el seu import. Cal però, que la persona amb discapacitat estigui utilitzant el cotxe o se la vagi a recollir en el moment d'utilitzar la tarja.

Per a sol·licitar-la cal portar el DNI i el certificat de discapacitat de la persona que fa la demanda, així com dues fotografies tipus carnet.

Etiquetes de comentaris: