Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

11.6.07

Corpus Sitges 2007

Enguany els nois i noies de L'Espai de Trobada vam decidir tallar la flor al rovell de l'ou. Com que cada any hem de decidir-nos entre tallar flor i veure els gegants aquest any vam optar per fer-ho tot.

Ens vam reunir a la plaça de l'Ajuntament una mica més tard de l'habitual degut a problemes amb el transport i desprès de celebrar l'aniversari de la Leire que ens va portar un pastís de xocolata boníssim. (Felicitats Leire!!)

Mentre arribaven els gegants vam tallar la flor que l'endemà fariem servir. Molta de la gent que havia anat a veure els gegants es van oferir per ajudar-nos i alguns es van quedar una bona estona amb nosaltres tallant flor.

Diumenge a les set del matí ens vam trobar a l'Ajuntament i vam anar baixant les flors fins al Carrer Major. Entre voluntaris, amics i noies i noies de L'Espai aquest fou el resultat de la nostra Catifa de Corpus d'enguany:

Etiquetes de comentaris: ,