Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

4.6.07

La integració mitjançant les TIC


L'accés a les noves tecnologies no és fàcil. Cada cop l'abisme entre les persones que poden accedir-hi i les persones que no es fa més gran. En aquest grup podem incloure-hi tant les persones grans com les que tenen qualsevol tipus de dificultat, siguin discapacitats, analfabets funcionals o persones provinents d'altres cultures i que no dominen el nostre idioma.


Poc a poc però hi ha qui busca estratègies d'integració. La concepció disseny per a tothom es va extenent tant a pàgines web com a telèfons mòbils i d'altres aparells que ens fan la vida diària més accessible a tots plegats.


Des de la Fundació Orange han presentat un Quadern dedicat a Discapacitat i eaccessibilitat. Des de la seva pàgina web podeu accedir al quadern en format PDF i descarregar-lo lliurement. També el podeu trobar directament aquí.

Etiquetes de comentaris: