Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

22.6.07

Equiparació de les llengües de signes


Per fi des del Ministeri de Treball i Afers Socials s'ha creat una comissió reguladora d'on ha sortit un projecte de llei on es regulen les bases de comunicació de les persones sordes i gràcies a la força de diversos diputats catalans, s'equiparen les diferents llengües de signes de l'estat espanyol. Serà aprovada el proper 28 de juny.


Aquesta ha estat una reivindicació de fa molts anys de les associacions i federacions de persones sordes. Esperem que aquest reconeixment es tradueixi en una més àmplia difusió d'aquesta manera de comunicar-se perquè la comunitat sorda pugui accedir al màxim d'informació possible.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Rodrigo said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

dimarts, 26 de juny, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home