Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

11.12.06

Representació de l'obra de teatre inclusiva Allegro pels alumnes de l'IES Sitges


El proper divendres 15 de desembre els nois i noies de l'IES Sitges podran gaudir de la representació de l'obra de teatre inclusiva Allegro del grup Èpsilon al teatre Prado a les 12 del migdia. Desprès de l'obra es realitzarà un debat on els actors, actrius i l'equip directiu podran parlar de tu a tu amb els alumnes de l'institut i explicar vivències i valorar l'experiència.


Aquesta és una activitat oferta pel Departament Sitges Capaç als instituts del municipi dins de la Guia de Suport Educatiu que cada any edita el Departament d'Educació i està patrocinada per Obra Social de Caixa Sabadell.


El grup Èpsilon integra persones amb discapacitat i sense, entre ells alguns actors professionals i ofereix obres de teatre compromeses amb la realitat que ens envolta i amb les preocupacions dels seus membres.

Etiquetes de comentaris: