Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

30.11.06

Avui finalitza el Joc de l'Accessibilitat


Avui dijous 30 de novembre finalitza el Joc de l'Accessibilitat amb la recollida de totes les bústies repartides per les escoles de Sitges. Encara no tenim dades definitives de participació però més d'un centenar de nens i nenes han anat responent setmana a setmana a les preguntes i questions que se'ls han anat plantejant.


El sorteig de 3 càmares de fotografies aquàtiques, tres càmares nocturnes i uns prismàtics gentilesa de la Casa de Fotografia Gassó es farà el proper dia 2 de desembre al Cafè de l'Art del Retiro. Tots els participants al Joc de l'Accessibilitat que assisteixin a l'acte del dia 2 tindran un petit present gentilesa de Chocolates Lacasa.


El sorteig tindrà lloc en el marc de la inauguració de l'exposició fotogràfica "Des d'una mirada especial", dissabte 2 de desembre a les sis de la tarda al Cafè de l'Art del Retiro.

Etiquetes de comentaris: ,

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home