Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

10.11.06

Segona setmana del Joc de l'Accessibilitat

Com ja sabeu aquesta és la segona setmana del Joc de l'Accessibilitat. Com la setmana anterior podeu respondre les preguntes mitjançant les bústies que trobareu a les escoles o mitjançant el correu electrònic a sitgescapacitat@yahoo.es

De moment pengem les preguntes perquè hi tingueu accés, al llarg del matí penjarem el missatge secret ens està donant bastants problemes.

ATENCIÓ!!! Hi ha novetats en relació als premis: No només se sortejaran uns prismàtics per acostar-nos la visió de les coses més llunyanes sinó que també se sortejaran càmares de fotografies aquàtiques i per fotografiar la nit.

Ja no us molestem més, les preguntes que cal respondre són:

- Com aniries des de la platja fins a la seu de policia local si anessis amb cadira de rodes?
- Com t’ho faries per pujar a la segona planta de l’ajuntament si vas amb cadira de rodes?
- Com explicaries a un noi o una noia que li costa més que tu entendre les coses què ha de fer per comprar el pa en una botiga?
- Com creus que es comuniquen les persones sordes entre elles? i amb la resta de persones?

Esperem que us resultin interessants i que us animeu a participar.

Etiquetes de comentaris: ,