Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

24.11.06

Ùltima setmana del Joc de l'Accessibilitat

Tot i que la participació continua en alça no volem deixar de posar-vos les preguntes d'aquesta setmana així com el missatge secret.
LES PREGUNTES D’AQUESTA SETMANA SÓN....

1.- Quin camí hauries de seguir per anar des del Carrer Pilar Franquet, local de l’Espai de Trobada fins al Cafè de l’Art per tal que nois i noies amb cadira de rodes i altres que van caminant puguin accedir-hi sense problemes.
2.- Quins oficis penses que poden fer les persones discapacitades?
3.- Quins contes/històries coneixes que parlin sobre la discapacitat? Cita’n algun o fes el dibuix explicant el que t’agrada més d’aquell conte.
4.- Penses que les noves tecnologies (mòbils, ordinadors, càmares digitals...) poden ajudar a les persones amb discapacitat? De quines maneres?

I EL MISSATGE SECRET D'AQUESTA SETMANA ÉS....

Recordeu que esperem les vostres respostes tant a les bústies que trobareu a les escoles i al correu electrònic sitgescapacitat@yahoo.es

Etiquetes de comentaris: ,