Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

29.11.06

Realitzat el II Curs d'Atenció a Persones Cegues

El passat dimarts 28 de novembre es va celebrar el II Curs d’Atenció a Persones Cegues a Sitges. Organitzat pel Departament Sitges Capaç, aquest curs ha resultat, com l’anterior, tot un èxit d’assistència amb gent de punts tant distants com Andorra o Mataró així com gent del mateix Ajuntament de Sitges o d’altres entitats i empreses de la vil·la.


Un total de 25 persones van poder gaudir de les explicacions didàctiques de Ramon Coma, tècnic del Centre de Recursos Joan Amades de la ONCE que va fer que les tres hores que durava el curs passessin volant. Els assistents van reflexionar sobre la discapacitat, la normalitat i la integració, van poder viure en la pròpia pell com se sent un cec al caminar pel carrer i van intentar omplir gots d’aigua sense veure-hi com a exemples pràctics de les dificultats diàries que viu una persona cega. També van adquirir nocions de Braille.


Les noves demandes que s’han produït així com la valoració positiva dels assistents tant al primer com al segon curs fan que el Departament cregui convenient la nova incorporació del curs al llarg de les activitats de l’any vinent.

Etiquetes de comentaris: ,