Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

17.11.06

Participació al Joc de l'Accessibilitat

Poc a poc ens anem animant. I si la primera setmana van ser 45 els participants en aquesta ja passem de 100.


Des del Departament Sitges Capaç d'Accessibilitat volem felicitar als nens i nenes que han fet l'esforç de desentrellar i respondre el missatge secret d'aquesta setmana i que han ofert més respostes a les preguntes de la primera setmana.


Recordem a tots aquells que hi vulguin participar que encara són a temps de respondre les preguntes i els missatges secrets de setmanes anteriors mentre al correu electrònic o a la postal corresponent ens avisin que responen a preguntes de "La primera setmana" o bé "La segona setmana".

Entre tots els participants se sortejaran càmares aquàtiques, nocturnes i prismàtics. Aquests ùltims oferts per la casa de fotografies Can Gassó de Sitges.

Per participar online podeu enviar les respostes al correu sitgescapacitat@yahoo.es i també mitjançant les bústies que trobareu a les vostres escoles.

Etiquetes de comentaris: ,