Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

2.12.06

Inauguració de l'exposició fotogràfica "Des d'una mirada especial"


Avui dissabte 2 de desembre commemorant el Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat que es celebra demà dia 3 s'inaugurarà a les sis de la tarda al Cafè de l'Art del Retiro l'exposició fotogràfica "Des d'una mirada especial".

Les fotografies de JMLarumbe mostren moments puntuals de L'Espai de Trobada i d'algunes activitats realitzades al llarg dels tres anys del Programa Sitges Capaç. Amb aquesta mostra també volem celebrar els 10 anys de L'Espai i els 3 que porta funcionant el Programa Sitges Capaç.

Aquesta és una mostra fotogràfica en Blanc i Negre que recull més clars que obscurs en el dia a dia d'uns discapacitats i que els retrata amb sensibilitat i respecte. L'exposició romandrà oberta des d'avui fins el dia 22 de desembre.

Etiquetes de comentaris: