Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

20.12.06

Obra de teatre inclusiu a l'IES Sitges


Els alumnes de l’IES Sitges van poder assistir el passat divendres a la representanció de l’obra de teatre Allegro interpretada pel grup Èpsilon. Èpsilon es un grup de teatre inclusiu nascut sota l’ombra de l’Escola de Teatre Tracart que incorpora actors amb discapacitat i sense i fins i tot professionals del medi teatral.


L’obra creada pels mateixos actors a partir de les seves preocupacions vol ser una reflexió sobre la felicitat i tracta temes tan diversos com la clonació i la genètica , les relacions humanes, l’abús de poder respecte les diferències humanes...

Els alumnes de l’institut van quedar impressionats per la professionalitat demostrada per tots els actors i actrius, cosa que va quedar ben palesa en el debat posterior on se’ls va felicitar reiteradament i les preguntes es van adreçar sobretot a les tècniques teatrals.
Pensem que són les activitats com aquestes les que s’han de fomentar entre el jovent, que va sortir content a l’activitat.

Etiquetes de comentaris: