Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

25.10.06

Ja queda poc pel Joc de l'Accessibilitat

Aneu-vos preparant que amb el mes de les castanyes i els panellets arriba el Joc de l'Accessibilitat, un joc obert a tothom tot i que està pensat especialment per nens i nenes de primària.

Així doncs, bàsicament es tracta d'un joc. Un joc del qual tu també en pots formar part, si vols. Necessitem les teves respostes, les teves idees i les teves capacitats.Volem que nens i nenes de Sitges i de la comarca que hi vulguin participar cada setmana ens expliquin què en pensen de les preguntes que els proposem. Podreu accedir a les preguntes setmanals mitjançant:

1. Els fulletons i els cartells que trobareu a la vostra escola, la biblioteca i la OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sitges).
2. La notícia sortirà publicada cada setmana a l’Eco de Sitges i altres diaris en paper i online de la comarca.
3. La nostra pàgina web http://www.sitgescapacitat.blogspot.com

I ens podreu respondre mitjançant dos mètodes:
1. En paper o postals que trobareu a les escoles, les biblioteques i la OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sitges) i que podreu deixar a les bústies que trobareu en aquests mateixos llocs.
2. Mitjançant el correu electrònic sitgescapacitat@yahoo.es

El Joc durarà 4 setmanes del mes de novembre. Entre tots els participants que hagin respost almenys 10 preguntes se sortejaran uns meravellosos prismàtics per acostar-vos la visió per més lluny que estigueu.

El sorteig i lliurament del premi tindran lloc el dissabte 2 de desembre a les 18 hores al Cafè de l’Art del Retiro en el marc de la inauguració de l’Exposició Fotogràfica sobre la discapacitat en motiu del Dia Europeu dels Discapacitats.

Etiquetes de comentaris: