Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

23.10.06

Ja s'ha celebrat la III Trobada d'entitats vinculades al món de les discapacitats

Dissabte 21 d’octubre va tenir lloc per tercer any consecutiu la Trobada d’entitats vinculades al món de les discapacitats de la comarca del Garraf. Acompanyats d’un bon temps que va fer les delícies de tots els assistents, uns 60 nois i noies de diferents entitats com ara TEGAR, Ave Maria, Fundació Omega i Espai de Trobada es van reunir de 17 a 19 hores a l’Hort de Can Falç on el grup Endorfina va saber com engrescar-los ben engrescats.

Amb un espectacle on es van barrejar pallassos i malabars de manera tan interactiva que al final no sabíem qui eren els actors i qui els espectadors doncs gairebé tots van acabar ben pintats i guarnits. Cap allà les sis es va oferir una xocolatada amb coca a tots els assistents que es va acabar de seguida.

Des del Departament Sitges Capaç d’Accessibilitat, organitzador de l’acte, es vol agrair la col·laboració de Fundació Caixa Sabadell que va oferir un petit regal a tots els assistents així com la implicació del Departament de Cultura i l’organització del Correllengua que ens van cedir el seu equip de so per a realitzar les activitats previstes.

Etiquetes de comentaris: ,