Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

30.10.06

Nit de Premis Sitges

Dissabte 28 d'octubre el Centre de Disseny va obrir les seves portes per acollir la primera Nit de Premis Sitges que se celebra en aquesta seu. Més de 300 convidats van aplaudir les decissions del jurat dels diferents premis i es van lliurar els guardons.

Com ja s'havia anunciat anteriorment, el Premi Sitges Capaç enguany va recaure en Ramon Soler que en les seves facetes tant de president de la Comissió de Festa Major com a director de l'Eco de Sitges ha demostrat la seva sensibilitat envers el món de les discapacitats.

Tot i que no és tema d'aquest blog, també voldríem mencionar molt especialment el Premi Especial Sitges atorgat per l'Ajuntament a la Lolín, la Dolors Mirabent, tota una institució i la bibliotecària per excel·lència.

La resta de premis van recaure: El Trinitat Catasús a la Colla Jove de Castellers de Sitges, el Josep Mirabent Magrans a Samuel Muñoz, Cosmin Boeru, Nuria Vilà i Olga Kharitonina, el Folklore de Sitges a Agustí Albors, el Premi de Pintura Sanvicens a Daniel Tabasco, El Premi d'Escultura a Maria Pilar Mignorance, el Premi a la Tradició Sitgetana al grup pessebrista de Sitges, i finalment el Ramon Planes de Narrativa Breu fou desvetllat al llarg de l'acte i recaigué en Sílvia Romero.

Etiquetes de comentaris: