Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

2.11.06

Avui comença el Joc de l'Accessibilitat

Per fi comença el Joc de l'Accessibilitat. Des d'avui 2 de novembre fins dijous 9 del mateix mes teniu temps per respondre les següents preguntes:

1.- Si fossis cec, com t’ho faries per anar sol a la platja?
2.- A quantes botigues del carrer Parellades de Sitges pot entrar una persona amb cadira de rodes a comprar-hi?
3.- Quins esports coneixes que practiquin persones amb discapacitat? Penses que poden practicar-ne d’altres? Dibuixa’n un o explica’l.
4.- Quin mètode creus que fan servir les persones cegues per llegir i escriure? Penses que un altre mètode podria anar millor? Quin?

EL LLENGUATGE SECRET

El Braille és un sistema de lectura i escriptura tàctil pensat per persones cegues. El seu inventor es Louis Braille i podeu trobar-ne més informació a la biblioteca o bé a http://es.wikipedia.org/wiki/Braille i http://www.educar.org/inventos/braille.asp

Cada setmana farem una pregunta senzilla amb els punts de Braille per tal que aneu descobrint el seu significat. Qui aconsegueixi desentrellar-la i respondre-la obtindrà 2 punts de cop.

El missatge secret d’aquesta setmana és....


Recorda que pots respondre:

Mitjançant les bústies que trobaràs a l’escola, la biblioteca, l’entrada de l’Ajuntament. Si no tens paper a mà pots fer servir les postals que trobaràs al costat de la bústia. Això si, no t’oblidis de posar el teu nom, cognoms, edat, i escola on vas, a més de la resposta.

Mitjançant el correu electrònic a sitgescapacitat@yahoo.es o bé sitgescapacitat@sitges.es En aquest cas també ens hauràs de dir nom, cognoms, edat, i escola amb la resposta que consideris correcta.

Etiquetes de comentaris: ,