Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

19.9.06

Dia Mundial de l'Alzheimer

El dia 17 de setembre va ser el Dia Mundial de la Malaltia de l'Alzheimer. Amb aquest motiu el Departament de Benestar i Familia, va voler organitzar la X Trobada de "Portes Obertes". Aquesta jornada tenia com a objectiu retre un homenatge i reconeixament a les persones que pateixen aquesta malaltia, als seus familiars i als professionals que en tenen cura.
Aquest acte, permetia donar visibilitat a aquesta malaltia i concienciar que és un problema que afecta a tots i que des del respecte, l'estima i la qualitat assitencial, pot millorar molt la qualitat de vida de les persones que la pateixen.
La celebració va estar presidida per les Honorables Conselleres de Salut i Benestar i Familia, sota l'eslògan "Recorda que no estàs sol".

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Esperem que poc a poc hi hagi més gent que se'n preocupi i se n'ocupi perque fins ara les families hem estat molt soles.

dimecres, 20 de setembre, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home