Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

21.8.06

El curt del dilluns: Universal Dreams

"La vida cotidiana es un auténtico reto olímpico para muchas personas. Optimismo, tenacidad, alegría, ganas de vivir y afán de superación son los valores que queremos transmitir en una año olímpico."
Josep María Rius, educador del Centre d'Educació Especial Can Rigol, ha aconseguit més d'un premi entre ells, dos al Festival de Curts d'Alacant Súbete al Corto. La seva trajectória en relació a les arts audivisuals és impressionant i els d'APCA parlen d'ell com d'un mestre.

Podem dir que barreja una enorme originalitat i capacitat creativa amb aprofitament dels recursos audiovisuals com a eina de treball al centre d'educació especial.

Universal Dream tot i ser un exercici escolar és una barreja d'ambientació musical cuidada i de making off d'un documental que presenta escenes curtes referides a l'esport en marc de l'any 2004, any olímpic.

Aquest treball ha sigut el guanyador del concurs Joves Reporters entre més de 200 curtmetratges catalans, cosa que li ha valgut la particpació a la final mundial del concurs celebrada a Nova York el maig de 2004 on va obtenir el segon premi.

Etiquetes de comentaris: ,