Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

9.8.06

Concedit el Premi Sitges Capaç a Ramon Soler

Enguany el Premi Sitges Capaç d’Accessibilitat s’ha concedit a Ramon Soler per la tasca sensibilitzadora que ha realitzat en dues vessants de la seva vida:

Com a editor de L’Eco de Sitges ha demostrat la seva sensibilitat des dels inicis del Programa Sitges Capaç publicant un anunci quinzenal relacionat amb la discapacitat per tal de sensibilitzar la població del nostre municipi. Des de l’any passat la col·laboració va passar a ser setmanal publicant una frase al·lusiva a la discapacitat en cada edició.

Com a president de la Comissió de Festa Major cada any ha ofert la possibilitat de que les persones amb discapacitat poguessin gaudir de la Festa com un ciutadà més i ha posat els mitjans per que els discapacitats de Sitges puguin participar activament en algun acte. El primer any de realització del programa, discapacitats de Sitges van poder tirar els morterets de Festa Major. Enguany el Pregó de Festa Major serà traduït a Llengua de Signes Catalana i esperem que aquesta col·laboració no s’aturi aquí.

El Premi, atorgat per un Jurat format per representants del Consell Municipal d’Accessibilitat, una tècnica del Departament Sitges Capaç d’Accessibilitat, un representant de Caixa Sabadell i el Regidor de Benestar Social, s’entregarà durant la Nit dels Premis Sitges que tindrà lloc el proper dissabte 28 d’octubre.

Cal destacar que el Premi Sitges Capaç es concedeix a una persona, entitat o empresa, que sense estar especialment vinculat a la discapacitat, realitzi alguna tasca per fomentar l’accessibilitat o bé la sensibilització envers els drets i deures d’aquestes persones. L’any passat, que fou el primer que es va concedir el premi, es va atorgar al Càmping El Garrofer per la seva predisposició a l’hora d’adaptar totes les seves instal·lacions.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

M’agrada que gent com en Josep Soler tingui el seu reconeixement. L'Eco, aquesta presència de sempre a la vil•la i que fa la tasca dia a dia, es bo que tingui injeccions de moral.
Petons,

divendres, 18 d’agost, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home