Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

17.8.06

Últims dies de platja


La platja ja se'ns acaba i sembla que ens vol fer la guitza. Cada estiu ens trobem algun dia de bandera groga o vermella però aquest any s'endú la palma. O potser ens ho sembla per què és el que tenim més fresc.

Tot i la bandera vermella d'avui, hem aconseguit que els de l'empresa que ténen la concessió de platges aquest estiu ens deixèssin la cadira anfíbia per passejar els nois de L'Espai que avui anaven amb cadira de rodes per la voreta. Així tots ens hem pogut remullar ni que fos a base d'esquitxar-nos de valent. Finalment s'ho han passat d'allò més bé fins i tot els que han hagut d'esperar la cadira per tocar l'aigua.

Dimarts serà el nostre últim dia de platja i ja li haurem de dir adéu fins l'any que ve. Esperem que l'any vinent ens aculli amb més calma que aquest any.

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Dimarts us hauria de caure un bon dia de regal! Així ho esperem!
Petons,

dilluns, 21 d’agost, 2006

 
Blogger Sitges Capaç said...

Bon dia, bona mar i fent servir la cadira una bona estona. Avui sí que ha sigut un gran dia de platja. Moltes gràcies pels desitjos i petons per tu també.

dimarts, 22 d’agost, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home