Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

16.8.06

El curt del dilluns... en dimecres: "La Cruz Rota"


Sí, ja es va fer el curt, però volem deixar constància de la seva emissió.

Dilluns 14 de juliol a les 11 de la nit es va emetre el curt "La Cruz Rota" protagonitzat pels nois i noies del Centre Ocupacional Sínia de Barcelona.

El curt explica la història de Tonio, que desprès d'haver vist l'anunci d'una coneguda organització humanitària visita insistentment a la seva secretària per tal que l'acceptin com a voluntari però sempre és rebutjat. Tot i que la història està plantejada amb molt d'humor, la reivindicació social és molt clara.

Sínia és un centre ocupacional situat al mig del barri gòtic de Barcelona que s'ha destacat per treballar des de fa molts anys facetes com la interpretació il'expressió corporal amb persones en edat laboral que pateixen greus discapacitats mostrant les seves capacitats artístiques.

Etiquetes de comentaris: ,